You are currently viewing Sådan finder du kalendergaver til dine medarbejdere

Sådan finder du kalendergaver til dine medarbejdere

Mange arbejdspladser plejer hvert år til jul at afholde nissevenner. Man trækker et navn op ad hatten, og så skal man igennem december finde kalendergaver til dem. Det plejer at booste julehyggen og falder altid i god jord. Det kan dog være svært at finde de rigtige kalendergaver til sine kolleger, særligt de mandlige af slagsen. Hvis du står og mangler ideer til dine næste kalendergaver, så læs med her og bliv inspireret.  

Måske afholder I hvert år nissevenner på jeres arbejdsplads. Det kan både være sjovt og opløftende, men det kræver også en masse kreativitet, hvis den skal holdes kørende hele december. Kalendergaver er ikke altid lige lette at finde, særligt ikke til de mandlige medarbejdere. Men med den rette inspiration kan du forberede dig til december allerede i dag.  

Vælgergaver – gaver, der altid rammer plet

Kalendergaver er altid en udfordring. For det første kender man ikke altid sine kolleger så godt, og hvis man så samtidig skal finde noget, alle vil kunne lide, skal man holde tungen lige i munden. 

Det findes der heldigvis løsninger på. Med vælgergaver kan dine medarbejdere selv vælge, hvilken gave de vil have. Du vælger beløbet, og så kan de selv finde den rette gave ud fra et stort og lækkert udvalg af firmagaver fra Julefabrikken. Med vælgergaver kan du altså sikre dig, at de gaver, som dine medarbejdere får, bliver brugt. 

Find en gave inden for budgettet 

Alle virksomheder holder ekstra øje med budgettet – særligt i disse tider, hvor priserne til drift stiger. Når du leder efter en kalendergave til din medarbejder, så er prisen altså afgørende. Fordelen ved kalendergaver er, at der er mange af dem. Og derfor kan der også være rabat at hente, hvis du handler for et bestemt beløb det samme sted. 

Forbered dig allerede nu

Selvom der er god tid til jul, så kan du stadig samle inspiration til de næste kalendergaver. Du kan måske også forberede dig på, hvem du helst vil have, hvad vedkommende kan lide og særligt, hvad de ikke kan lide. Så står du ikke helt på bar bund, når vi runder december sidst på året. 

Kalendergaver må gerne være lidt drillende. Vi har måske alle prøvet at få en dåse med kattemad engang. Så lavt behøver vi ikke at gå, men kalendergaver må gerne have noget sjovt og charmerende over sig. Så bliver de nemlig heller ikke glemt lige foreløbig.